Küldetésünk

Küldetésünk

 Meggyőződésünk, hogy az egyén igazi szabadsága a választás szabadsága. A döntésé, hogy a helyes vagy éppen a helytelen dolgokat tesszük-e. Mi abban hiszünk, hogy csak olyan dolgokat szabad tenni, melyeknek célja helyes és emberileg is vállalható.

 Felgyorsult világunkban óriási információs dömpingnek vagyunk kitéve. A média ontja az éppen aktuálisnak tartott nézőpontokat, véleményeket. Sokszor nem könnyű eligazodni, kiválasztani, melyek a tényleg hasznosak. Ráadásul életünk legfontosabb dolgairól nem dönthetünk pusztán közgazdasági alapon. Van, ami soha nem lehet pénzkérdés. Nekünk a fenti alapelv van a segítségünkre.

 Hiszünk abban, hogy még a mai elidegenedett világban is sokan vallanak hasonló értékrendet, mint mi. Ők is idealisták ezen a téren, mert szeretnének értékek mentén élni, maradandót alkotni, minőséget szolgáltatni. Ők is szeretnének azok lenni, akik tényleg lehetnének. Ők is adni szeretnek.

 Ez egy egészen másfajta: egy értékelvű látásmódot igényel. Hogyan valósítjuk ezt meg munkánk során? Csak olyan rendszert építünk, melyekről tudjuk, hogy minden részletében vállalható. Csak olyat, melyet mi is örömmel használnánk.

 Szakterületünk: az épületek fűtése, hűtése. Ezek takarékos megvalósítása a mai energiahelyzetben létkérdés. Az igazi áttöréshez a legfontosabb lépés, hogy szakítsunk azzal a gondolkodásmóddal, hogy a hőt elő kell állítani. El kell égetni valamit... NEM SZÜKSÉGES! A hő mindenütt körülvesz bennünket, nem előállítani kell tehát, hanem áramoltatni. A melegebb helyről a hidegebb felé. Persze ehhez egy speciális szállítóeszközre van szükség: a hőszivattyúra.

 Ma már elérhető áron léteznek olyan rendszerek, melyek a levegőből nyerik a hőt és -25oC-ig képesek kiegészítő berendezés nélkül, kimagaslóan jó hatásfokkal fűteni, hűteni. Nincs szükség környezet-átalakításra, és nincs helyi környezetszennyezés. A gép télen pár fokkal hidegebbet, nyáron kicsit melegebbet fúj ki.  Mivel csak áramot használ, így napelemekkel kombinálva akár teljes szolgáltatói függetlenítés is megvalósítható.

 Ez a technológia egy egészen más életminőséget eredményez, hiszen nagyon finom szabályozást tesz lehetővé. A hagyományos berendezésekhez képest szinte űrugrás, ráadásul az üzemelési költség azok minimum fele vagy még kevesebb.

 Ahogy ugyanazon kottából és hangszerből előhozható csodálatos zenemű és zaj is, úgy ez is jóval több, mint egy hőszivattyú és néhány beltéri egység. Zongorázhatnánk a különbséget… Szerintünk Ön szimfóniára vágyik. Bízza ránk, ez a mi hozzáadott értékünk.

BUDATECH
adni szeretünk