Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

2014.05.12.

Vásároltam egy klímaberendezést, vállalják-e a felszerelését, és ha igen, mennyiért?

Csak az általunk forgalmazott, prémium kategóriás berendezések gyártóművi előírások szerinti telepítését végezzük. Kérésével forduljon a forgalmazóhoz. sad

 

2014.02.19. 

Képes-e a Zubadan hőszivattyús rendszer -15oC-os téli hőmérséklet esetén a fűtési funkció mellett a 45oC-os használati meleg víz ellátására?

Igen! A Zubadan rendszerű hőszivattyúk szélsőséges időjárási körülmények esetén is képesek a szükséges fűtési energia biztosítására. Fő előnyük, hogy -15oC-os külső hőmérséklet esetén is 100%-os teljesítményt biztosítanak, és egyedülállóan, még -25oC-ban is zavartalanul üzemelnek!

A szükséges 45oC-os használati meleg vízet egész évben gazdaságosan állítják elő.smiley

 

2014.02.07. 

Miért kell gépész tervezővel megterveztetni a hőszivattyús berendezés beépítését, amikor a már régóta jól működő gázfűtési rendszerünket kívánjuk korszerűsíteni?

Természetesen amennyiben egy adott teljesítményű hőszivattyút építünk be egy valamilyen hőigényű lakás meglévő hőleadó rendszeréhez, akkor valamilyen állapotot kapunk.

Amennyiben ennél kiszámíthatóbb eredményt várunk a korszerűsítésünk kapcsán, akkor feltétlenül javasoljuk ezen a területen jártas gépésztervező bevonását! smiley