Egyéni ügyfelek

Egyéni ügyfelek

 Mindannyiunkban él a vágy, hogy egy olyan otthonunk legyen, ahol jól érezzük magunkat, ahol zavartalanul élhetünk szeretteinkkel, ami olyan, ahogy mi szeretnénk.

 Ez sokkal több, mint néhány tégla és mész, ehhez emlékek, érzelmek kötnek bennünket. A meleg otthon az a hely, ahol családunk tényleg önmaga lehet a belénk szocializált külsőségek nélkül. Ez az a háttér, amely ha rendben van, akkor még egyéb nehézségek ellenére is teljesnek érezzük az életünket.

 Mindannyian tudjuk, hogy ez sosem valósul meg csak úgy magától”, ezért tenni kell, s nem is keveset. A legtöbbünk igyekszik a zavaró külső körülményeket a minimálisra csökkenteni. Egy ilyen - talán mostohaként kezelt - terület a megfelelő hőmérséklet.

 A hővel nagyon sajátos a viszonyunk: ha pont kellemes, tudomást sem veszünk róla, inkább csak akkor észleljük, ha valami nem stimmel: túl meleg, vagy épp túl hideg van. De valójában nagyon szűk az a tartomány, ahol tényleg jól érezzük magunkat.

 A hagyományos fűtőberendezések nem alkalmasak erre a feladatra, nem tudnak kellően szabályozni, mert azok csak meleget tudnak adni. Ha ezzel szeretnénk beállítani a kívánt értéket, az nagyjából olyan, mintha egy fék és váltó nélküli autóval szeretnénk egyenletes sebességgel haladni, de csak a gázzal tudunk szabályozni. A gond akkor kezdődik, amikor a sík területről dombok vagy netalán hegyek közé érünk. Egész biztos, hogy nagy különbségek lesznek.

 A mi rendszereink közvetlenül szabályozzák a levegő hőmérsékletét akár 3200 fokozatban! Ezt tehát Ön úgy érzékelheti, hogy észre sem fogja venni! Mindezt a jelen árak töredékéért.

BUDATECH
adni szeretünk